Depu.png


La depuradora és una construcció que té una sèrie de dipòsits que recullen l'aigua per a netejar-la. Fent servir la depuradora s'aconsegueix netejar aquesta aigua que està molt bruta i fa molta pudor! Aquesta setmana l'hem visitat i hem après moltes coses sobre el seu funcionament. Aquest és el recorregut que hem fet per arribar-hi des de l'escola.


Si cliqueu als senyals veureu fotos de la nostra visita. Hem pogut olorar els "materials" que fan molta pudor. Ara sabem que el que surt de les clavegueres va a parar a la depuradora i que allí ho processen per netejar l'aigua.

Aquí hi podeu veure el que nosaltres hem vist i el que ens han explicat l'Íngrid i la Laia. Els donem les gràcies per la seva col·laboració!

bombers.png


El parc de bombers de Maçanet està al servei de la població.industria.pngAquest reportatge de TV3 es va dedicar a la indústria de Maçanet de la Selva. Hi surt la fàbrica Frit Ravich. Veureu una explicació de les classes de patata fregida que hi produeixen.

FORESTALS.png


En Cèsar ens ha explicat quina és la feina dels forestals, hem vist una mica com és aquest ofici i els serveis que donen a la població.

biblioteca.png


Hem fet una passejada pel poble i hem aprofitat per visitar la nova biblioteca.